VLOEREN

Projectvloeren
Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden voor uw vloer.

PVC vloeren zijn helemaal hip en bieden volop ruimte voor creativiteit. Een PVC-vloer bestaat uit PVC-delen die op de vloer gelijmd worden. PVC-vloeren zijn geluiddempend, hebben een hoge slijtvastheid, voelen comfortabel aan en zijn onderhoudsvriendelijk. Een marmoleumvloer dient elk jaar onderhouden te worden, een PVC-vloer kan wekelijks gereinigd worden met een vochtige doek of dweil. Een PVC-vloer is geschikt in diverse ruimtes: kantoor, kantine, keuken, op de trap en zelfs in de woonkamer. Er zijn heel veel mogelijkheden in dessin en afmeting, strook of tegel.
Een pvc vloer in houtmotief is, net als laminaat, nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid.

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.

Een linoleumvloer is gemakkelijk schoon te houden. Linoleum heeft ook antistatische eigenschappen. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker niet gehinderd wordt door vervelende schokken, maar ook de hechting van vuil en stof aan de vloer is hierdoor minimaal.
Linoleum is moeilijk ontvlambaar en bestand tegen het uitdrukken van een sigaret.
Daarnaast is linoleum bestand tegen zware gewichten en het gebruik van bureaustoelen.

Zachte vloerbedekking wordt ook nog steeds gelegd. Er zijn vele mogelijkheden, kamerbreed of tapijttegels. Veel leveranciers brengen steeds meer dessins en kleuren op de markt in diverse maten tapijttegels, waardoor combineren met kleur en motief mogelijk wordt.

 

vloer      vloer 1      vloer 2

OPDRACHTGEVERS

In de loop der jaren hebben we met een groot deel van onze opdrachtgevers een langlopende samenwerkingsrelatie ontwikkeld. Dat is het bewijs voor de betrouwbaarheid en kwaliteit die VLOERENZO levert.