BINNENZONWERING

Projectstoffen
Vloerenzo BV Project- en Woningstofferingen brengt al jaren een breed programma projectstoffen met diverse karakteristieke eigenschappen. Speciaal voor de projectmarkt hebben wij een collectie stoffen die vervaardigd is uit vlam-vertragende Trevira CS.

Projectgordijnen
U kunt bij ons terecht voor diverse soorten raambekleding: van brandvertragende gordijnen tot plissé of lamellen.

De plissé is een decoratieve raambekleding van geplisseerde (heen en weer gevouwen) stof die zich tot een heel klein pakket laat opvouwen. De stof is gemaakt van 100 % polyester garens die geweven zijn en voorzien zijn van een speciale beschermlaag. In uitgebreide kleurseries bestaat de collectie uit transparante en half-transparante soorten. Plissé raambekleding is ook verkrijgbaar met elektrische bediening.

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale lamellen die van verschillende materialen gemaakt kunnen zijn. De lamellen zijn aan de bovenkant bevestigd aan een mechanisch treksysteem. De lamellen kunnen gedraaid worden zodat ze al dan niet licht binnen laten en kunnen helemaal opengeschoven worden.

De horizontale jaloezie, de naam zegt het al, bestaat uit horizontale lamellen. Aluminium jaloezieën hebben hun reputatie te danken aan hun technische betrouwbare en duurzame uitvoering. Daarnaast zijn ze ook nog bijzonder functioneel en decoratief. De horizontale jaloezie is de meest flexibele raambekleding voor optimale zonwering. De lichtregeling wordt aangepast door het traploos tuimelen van de lamellen en het vermijden van lichtschittering. Ook biedt de jaloezie bescherming van privacy, isolatie bij koude en warmte, een onbelemmerd doorzicht bij open lamelstand. Ze kunnen worden gemonteerd in dubbele ramen van bijvoorbeeld scheidingswanden.
Voor openslaande ramen en deuren zijn zijgeleidingskabels beschikbaar. Er zijn aluminium en stoffen lamellen. Alle stoffen zijn speciaal behandeld om statische elektriciteit te verminderen, kleurechtheid te garanderen en rafelen te voorkomen.

 

binnenzonwering1      binnenzonwering3      binnenzonwering2

OPDRACHTGEVERS

In de loop der jaren hebben we met een groot deel van onze opdrachtgevers een langlopende samenwerkingsrelatie ontwikkeld. Dat is het bewijs voor de betrouwbaarheid en kwaliteit die VLOERENZO levert.