ANDERE DIENSTEN

Vloerbedekking verwijderen
Vloerbedekking verwijderen kan een heel lastige klus zijn. Soms is de vloerbedekking niet alleen aan de randen gelijmd maar is de hele vloerbedekking gelijmd, zodat het lostrekken van de vloerbedekking een kwestie wordt van bloed, zweet en tranen.....
Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin de vloerbedekking verwijderd moet worden:

 1. bij de aankoop van een nieuw huis.
  Als de vloerbedekking er nog goed uit ziet, kan deze bij de koop overgenomen worden. Wanneer er een ander soort vloerbedekking in moet komen, kan het een deel van de onderhandeling zijn om het kaal op te leveren.
 2. bij het betrekken / verlaten van een huurhuis.
  In een huurhuis is veel mogelijk mbt vloerbedekking om het naar eigen smaak in te richten. Let er wel op hoe bij het einde van de huur de woning weer opgeleverd moet worden.
 3. bij een andere vloerbedekking in een eigen huis.
  Het kan voorkomen dat de huidige vloerbedekking totaal niet bevalt of vanwege een andere reden, bijvoorbeeld vanwege aanpassing van het huis voor bijv. kinderen met allergie, dat de bestaande vloerbedekking verwijderd dient te worden.


Met het oog op de nieuwe vloerbedekking is het noodzakelijk om de vloer gelijk te maken. Er moet zoveel mogelijk van de vloerbedekking verwijderd worden. Wanneer dit niet goed gebeurt, levert dat problemen op voor de nieuw te leggen vloerbedekking. Daarnaast heeft het ook invloed op de deuren, de plinten en de drempels. Als er een andere hoogte van de vloerbedekking komt, moet dit ook aangepast worden.
Indien gewenst verzorgen wij het egaliseren van de vloer, maar wij kunnen u ook van dienst zijn bij het leveren en monteren van nieuwe harde of zachte vloerbedekking.

Vloeronderhoud
Het is niet altijd nodig om uw tapijt te verwijderen. Soms volstaat het om het tapijt grondig te reinigen. Tapijt kan een gunstig effect hebben op astma, COPD en andere allergieën. Ook klinkt een ruimte met tapijt stiller. Tapijt zorgt voor een energiebesparing en is veiliger (minder slipgevaar). Tevens is het beter voor spieren en gewrichten (dempende werking).
Al deze voordelen zijn wel afhankelijk van een goed onderhoud van de vloer. Als er te laat of te weinig onderhoud aan de vloer wordt gepleegd worden de voordelen van het tapijt niet ten volle benut.
Vloerenzo BV kan u, door 20 jaar ervaring op het gebied van tapijtreiniging, als geen ander adviseren in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Linoleum, marmoleum, vinyl of rubber vloeren vinden we vaak in scholen, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen.
Deze vloeren vragen onderhoud, en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot:

 • het niet meer kunnen herstellen van de uitstraling,
 • verlies van kleur,
 • beschadigde toplagen etc.


Onderhoud is intensief en brengt de nodige kosten met zich mee. Het strippen en opnieuw in de was zetten van dergelijke vloeren is specialistisch werk wat met geschikte producten verricht dient te worden.
Vloerenzo BV heeft al vele jaren ervaring op het gebied van onderhoud en de reiniging van deze elastische vloeren. Desgevraagd kunnen we een advies uitbrengen met betrekking tot het onderhoud

Woning-ontruiming
Ontruimen van een woning of bedrijf is een tijdrovende en in sommige gevallen ook emotionele aangelegenheid. In veel situaties is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf de zorg voor de ontruiming uit handen te laten nemen.
Door omstandigheden kan men te maken krijgen met de situatie dat een volledige woning of bedrijf binnen korte tijd ontruimd moet worden. Dit kan gebeuren vanwege bijvoorbeeld overlijden, huuropzegging, faillissement, of scheiding, maar ook eenvoudigweg vanwege verhuizing, verkoop of emigratie.
Een ontruiming vindt nooit zomaar plaats. In de meeste gevallen is dit een ongeplande gebeurtenis, en meestal is er slechts weinig tijd voor. Indien gewenst verzorgt Vloerenzo BV het volledige traject, van ontruiming tot oplevering.

Bouwoplevering
Een heel belangrijk moment van het bouwtraject: de oplevering van het door u gemaakt project aan uw klant om zo snel mogelijk een veilige start te maken met het in gebruik nemen van een bedrijfshal of loods.
Een bouwproject ondervindt vaak last van fijnstof op de vloer of ophoping van hemelwater. Vloerenzo BV kan vloeren van parkeergarages, fabrieken en magazijnen snel en professioneel reinigen. U verliest zo geen tijd en kunt direct beginnen met het inrichten of het laten aanbrengen van een coating op een vloer. Tevens wassen wij de ramen zodat alles er tiptop uitziet.
Voor het professioneel reinigen van vloeren gebruiken wij een industriële veegmachine voor het vegen van alle losliggende vervuiling en stof. Daarna zetten we een schrob-zuigmachine in om de vloer te ontdoen van het resterende fijnstof.
Onze milieuvriendelijke machines, grondstoffen en reinigingsmethoden garanderen een schoon milieu en een gezonde werkomgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het juiste onderhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om uw vloer van uw parkeergarage, fabriek of magazijn snel en professioneel schoon te maken met onze machines.

 

anderediensten1      anderediensten3      anderediensten2

OPDRACHTGEVERS

In de loop der jaren hebben we met een groot deel van onze opdrachtgevers een langlopende samenwerkingsrelatie ontwikkeld. Dat is het bewijs voor de betrouwbaarheid en kwaliteit die VLOERENZO levert.